KLIK HIER OM DIRECT TE BESTELLEN
  • Altijd verse producten
  • Afhalen en bezorgen
  • Streek producten
Winkelwagen (0,00)

Algemene voorwaarden

Online bestel voorwaarden
De bestelling wordt vooraf online betaald via ideal.
Afhaal- en Bezorg opdrachten minimaal 1,5 uur van tevoren doorgeven.Een exacte bezorgtijd is niet altijd haalbaar.
Grote bezorg opdrachten voor bijeenkomsten, feesten en partijen bij voorkeur 1 dag van tevoren doorgeven.
De prijzen van de bestelling kunnen afwijken i.v.m. weeg producten (met name op vlees producten).

Postcode gebieden

Gebied 1:
(behalve 1113,1191,1391)
Minimale bestelling € 17,50.
Bezorgkosten: € 2,49

Gebied 2:

Minimale bestelling € 30,00
Bezorgkosten: € 3,95

Gebied 3:
Minimale bestelling € 40,00
Bezorgkosten: € 7,49

Gebied 4:
(postcodes 1113, 1191, 1391)

Minimale bestelling € 30,00
Bezorgkosten: € 3,95

Bezorgen wij niet in u postcode gebied en wilt u de bestelling toch bezorgd hebben dan verzoeken wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen.

Indien gewenst, kunt u contact met ons opnemen via info@slagerijmeester.nl

of schriftelijk via:

Slagerijmeester.nl
Amsterdamse Poort 87
1102 DA Amsterdam Zuid-oost

Privacy verklaring
De Privacy verklaring van Slagerijmeester.nl -welke van toepassing is op het gebruik van de website met als domeinnaam www.slagerijmeester.nl en de online diensten die door slagerijmeester.nl worden geleverd- heeft betrekking op de wijze hoe slagerijmeester.nl omgaat met de uitwisseling van uw persoonlijke gegevens: “Alle persoonlijke gegevens welke slagerijmeester.nl van u ontvangt of verzendt worden uitsluitend gebruikt voor de correcte uitvoering van deze online diensten en zullen nooit aan derden worden verstrekt”.

Aan onze slagerij waar u uw vleesproducten koopt, worden de gegevens verstrekt die nodig zijn om de afhandeling van uw bestelling te realiseren. Aan de betaalprovider worden uitstuitend die gegevens doorgegeven, welke noodzakelijk zijn om de transactie tussen u en onze slagerij te faciliteren.

Slagerijmeester.nl zal deze gegevens niet verkopen, verhuren of op welke andere manier doorgeven aan derden voor commerciële doeleinden.
Indien gewenst, kunt u via info@slagerijmeester.nl de gegevens die wij over u verzameld hebben, aanvragen en waar nodig aanpassen.

Algemene Voorwaarden
Lees de Algemene Voorwaarden voor u gebruik maakt van de website en de diensten van Slagerijmeester.nl.

Door gebruik te maken van de website, accepteert u (de gebruiker) deze Algemene Voorwaarden.

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers, waaronder de kopers (alle particuliere – en zakelijke klanten die via slagerijmeester.nl, hun vleesproducten bestellen bij onze slagerij ), en andere toeleveranciers van content, informatie of andere goederen/ diensten welke via deze site worden geleverd.

Slagerijmeester.nl opereert als een onlineplatform waar particuliere – en zakelijke klanten langs deze weg vleesproducten online kunnen bestellen tegen de online aangegeven prijzen. Naar keuze kunnen de bestelling bij onze slagerij worden afgehaald of door slagerijmeester op het door de klant aangegeven particuliere- of zakelijke adres worden bezorgd.

De transactie vindt rechtstreeks plaats tussen de klant en slagerijmeester.nl

De tijdige bezorging en de correcte levering van de juiste vleesproducten wordt door en onder verantwoordelijkheid van slagerijmeester uitgevoerd, waarbij de leveringsvoorwaarden van slagerijmeester van toepassing blijven. Heeft u echter een klacht over de  door slagerijmeester geleverde diensten dan kunt u deze kenbaar maken via info@slagerijmeester.nl.

Slagerijmeester.nl behoudt zich het recht voor om een samenwerking met een gebruiker te beëindigen of te weigeren, om welke reden of op welk moment dan ook.
Slagerijmeester.nl is nimmer aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade uit welke oorzaak dan ook, waaronder het eventueel tijdelijk  niet – of niet correct functioneren van de website.

Prijzen en aanbiedingen worden door of namens de slagerijmeester verstrekt en zo nauwkeurig mogelijk (weer)gegeven. slagerijmeester.nl kan echter niet garanderen dat alle prijzen, aanbiedingen en producten altijd volledig met de gegeven informatie in overeenstemming zijn. Afwijkingen kunnen geen grond of aanleiding zijn tot terugbetaling en/of schadevergoeding.
Wanneer u als gebruiker echter afwijkingen of andere onvolkomenheden mocht constateren, verzoeken wij u dat bij voorkeur zo snel mogelijk aan ons door te geven via info@slagerijmeester.nl.
Slagerijmeester.nl behoudt zich het recht voor om aanpassingen in de site te kunnen doen.

De applicatie, domeinnaam, ontwerp ,productomschrijvingen, afbeeldingen en alle andere content zijn eigendom van slagerijmeester.nl en mogen niet door derden worden gebruikt of gekopieerd voor andere commerciële doelstellingen, zonder schriftelijke toestemming vooraf van slagerijmeester.nl.

Voor het laatst bijgewerkt op: 18 januari 2016

Slagerij & Eetsalon Meester
Amsterdamse Poort 87
1102 DA Amsterdam Zuid-Oost
tel: 020 6968447
fax: 020 6968159

info@slagerijmeester.nl
www.slagerijmeester.nl

Algemene Voorwaarden

COPYRIGHT
© 2018: Slagerij Meester

WEBSITE:
Valan-Creations