Kerstmenu

Antipasti schaal 750 gr. voor 4 pers.
750 gram
Diverse salami’s, verschillende rauwe hammen, grissini met humus en muhamarra dip, nootjes, peppedew, dadel geitenkaas, en olijven .
Assortiment van rauwe ham, gedroogde worstsoorten en kazen(200 gr.)
2 pers. 200 gram.
Mooi assortiment met gedroogde rauwe hammen, gedroogde worstsoorten, boerenkaas en brie ong. 200 gram.
Borrelbox amsterdam
Borrelbox amsterdam:
Blokjes Amsterdamse oude kaas, cashewnoten en pittige mosterd, Amsterdamse ossenworst, gekookte worst, filet americain, eitruffel salade, toast.
Bospaddenstoelensoep 1 liter koud(uit Vriezer)
huisgemaakte bospaddenstoelensoep 1 liter koud
alleen maar verse ingrediënten, ook de bouillon.
bospaddenstoelensoep 1/2 liter
huisgemaakte soep. koud of uit vriezer
Diner box voor 2 Bavette rollade
Diner box voor 2:
Bospaddenstoelensoep, Bavette rollade met rode wijnsaus(zelf braden),
Aardappel truffel gratin, brocolli met zoete aardappel, peertjes.
Diner box voor 2 hertenbiefstuk
Diner box voor 2:
Vitello tonato, hertenbiefstuk(zelf bakken)met champions en grand veneursaus,
Peertjes, truffelpuree, groene groente festival.
Hazenpeper 500 gram
lekker als kerstmenu.
kant en klaar huis gemaakt, 3 dagen van te voren bestellen.
Kerst Ham ong.1 kilo + recept
Gekookt en Gerookte Achterham uit eigen rokerij van heerlijk Nederlands varkensvlees uit de Beemster
Voor ander gewicht even contact opnemen.
Recept wordt bijgeleverd
Lamsboutje gegaard in balsamico thijmsaus
zelf opwarmen
Ossenhaas carpaccio (voorgerecht)
Ossenhaas carpaccio 50 gr. dungesneden met parmazaanse kaas en pijnboompitten truffelmayo op een bedje van sla.
Ossenstaartsoep 1 liter koud(uit Vriezer)
1 liter ossenstaartsoep koud, alleen maar verse ingrediënten, ook de bouillon.
ossenstaartsoep 1/2 liter
huisgemaakte soep. koud of uit vriezer

Rib-Eye Black Angus ong. 200 gr.
Zacht rundvlees om kort te bakken, mooi dooraderd, heerlijk van smaak, van het ras Black Angus
tomatensoep 1/2 liter
halve liter huisgemaakt soep. koud of uit vriezer
Varkenshaas in peperroomsaus
rose gegaard. zelf opwarmen 100 gram
Vitello tonato
Vitello tonato: 50 gr. gesneden kalfsfricandeau met tonijnsaus en kappertjes op een bedje van sla.
Toont alle 17 resultaten