Maaltijden & Catering

  2 warme kippen

  2 warme kippen lekker gekruid en gegrild.

  9,50 Kiezen

  3 satéstokjes met saus

  per 3 stokjes

  4,50 Kiezen

  AA-drank (flesje 330 ml)

  2,35 Kiezen

  Aardappelpuree

  1,80 Kiezen

  Aardappelsalade schotel

  Voor ca. 6 personen (1 kg)
  2 dagen van te voren bestellen

  12,00 Kiezen

  Aardbeienkwark met vruchtjes

  Per 200 gram.

  Aardbeienkwark met vruchtjes.
  Per 200 gram.

  2,50 Kiezen

  Andijvie met spekjes

  Keuze uit diverse bijgerechten.

  Aardappelpuree met rauwe andijvie en gebakken spekjes.

  Vanaf: €12,50 Kiezen
   • 2.25 €
   • 3.25 €
   • 4.95 €
   • 2.25 €
   • 0.5 €
   • 0.15 €
   • 1.75 €
   • 3.25 €
   • 2.75 €
   • 2.4 €
   • 2.75 €
  Bestel
  Antipasti schaal

  Antipasti schaal

  800 gram

  Diverse salami’s, verschillende rauwe hammen en tapas.

  39,50 Kiezen

  Appel

  per stuk

  0,90 Kiezen

  Appelmoes

  ca. 200 gram.

  Huisgemaakte appelmoes met suiker en kaneel.

  2,40 Kiezen

Bij Slagerij Meester hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring in het bereiden van maaltijden. Ook in de catering, het verzorgen van maaltijden en complete borrels op locatie, hebben wij ondertussen al meer dan 30 jaar ervaring.

Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid en onze leveranciers komen deze dan ook iedere dag opnieuw bezorgen. Wij bereiden de maaltijden met verse groenten, aardappels en andere ingrediënten zoals bijvoorbeeld champignons, sperziebonen of seizoensproducten.

Ruime keuze maaltijden

Bij Slagerij Meester heeft u ruime keuze uit de maaltijden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor stamppotten, Chinese biefstuk, varkenshaas in peperroomsaus, spareribs, gegrilde groente, aardappelgratin en spaghetti. Alles is huisgemaakt en veel is bereid in de steamer. Volgt u een glutenvrij dieet? Dit is geen probleem, wij bereiden namelijk ook diverse glutenvrije maaltijden.

Maaltijden bezorgen en afhalen

U kunt uw maaltijd bestellen en afhalen in onze eetsalon, maar het is ook mogelijk om uw maaltijd te laten bezorgen. Tijdens lunchtijd zijn er veelal mensen die voor hun lunch op kantoor maaltijden komen afhalen. Dagelijks bezorgen wij bij bedrijven en particulieren. Via onze onlangs vernieuwde website kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Uw maaltijd krijgt u in een keurige maaltijdverpakking. Zowel in de winkel of op de site zijn er vele mogelijkheden om te variëren. We hebben naast ons standaard assortiment ook nog eens wisselende seizoensmaaltijden.

Catering op locatie

Wilt u graag een catering bestellen? Dit is ook mogelijk bij Slagerij Meester. U kunt zelf kiezen voor bemande of onbemande catering. De catering loopt uiteen van een bittergarnituur tot een geheel verzorgde borrel met luxe hapjes of een diner. Zaken als bittergarnituur, borrelhap, kaas en worstschaal en luxe hapjes kunt u bestellen via onze website.

Bestellen en afhalen kan nog dezelfde dag. Daarnaast kunnen we ook de door u bestelde catering nog op dezelfde dag afleveren. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem contact met ons op en dat kijken we samen naar de mogelijkheden.