KLIK HIER OM DIRECT TE BESTELLEN
| | 0

Over Slagerij Meester

Slagerij Meester is een familiebedrijf dat al sinds 1923  bestaat. Opa Meester begon in de Chasséstraat in Amsterdam West, daarna ging zoon Joop door naar het Abraham Staalmanplein en weer later, met zijn kinderen, nu sinds 1986 in de Amsterdamse Poort.

Joop en Els Meester, beide geboren in de slagerij, nu helaas overleden, begonnen in oktober 1986 in de Amsterdamse Poort. De zaak in Slotervaart waar ze al 28 jaar zaten, werd voortgezet door dochter Mirjam,  en schoonzoon Bas.

Robert, hun zoon, ging mee naar Amsterdam Z.O. Een slagerij met eetsalon, dat was heel vernieuwend en bleek een groot succes.

De zaak heeft een eigen worstmakerij en is tot op de dag van vandaag heel ambachtelijk bezig. Bijna alle producten worden zelf bereid met veel liefde voor het vak, in de keuken of in de worstmakerij.

Vlees dat daarvoor gebruikt wordt is steeds meer diervriendelijk en natuurlijk bereid zonder kleur- en smaakstoffen. Smaak wordt gelukkig weer steeds belangrijker, en daarom bent u bij ons aan het juiste adres.

Het varkensvlees komt uit De Beemster, van een boer die heel kleinschalig en diervriendelijk werkt bekijk hier het filmpje van Beemsterbronnen. Ons rundvlees komt uit Noord-Holland, de koeien hebben een goed leven, rust ruimte en een uitgekiend voedingsschema garanderen een groter welzijn van de dieren. En we hebben altijd Texels lamsvlees.

We hebben ook Iberico vlees uit Spanje, dat komt van scharrelvarkens die uitgebalanceerde voeding krijgen. We hebben Rib-eye van Black Angus, deze Amerikaanse koeien worden gevoed met voornamelijk maïs.

Al dit bijzonder lekkere vlees is bij ons te koop, vraag onze ervaren en vriendelijke medewerkers hiernaar. Wij staan bekend om onze service en klantvriendelijkheid, bij ons is tijd en aandacht voor de klant.

Kant en klare maaltijden maken we ook allemaal zelf. Vers, vers en nog eens vers, dat is waar het om gaat.
De broodjes in de eetsalon vinden nog steeds gretig aftrek, ondanks dat er de laatste jaren heel veel concurrerende bedrijven bij zijn gekomen.

We bakken de broodjes zelf af en beleggen ze met heerlijke zelfgemaakte vleeswaren, salades of bal gehakt en kroket.
Steeds vaker kiezen klanten ervoor in de slagerij iets uit te zoeken en het dan vervolgens in de eetsalon opeten.

We hebben ook al weer jaren een mooie website. In een groot kantorengebied als Amsterdam Z.O. moet je met je tijd meegaan.

Bestellen via de webwinkel, van slavink tot broodje carpaccio, het kan allemaal en wordt thuis of op kantoor bezorgd worden.

Contact

Slagerij & Eetsalon Meester
Amsterdamse Poort 87
1102 DA Amsterdam Zuid-Oost
tel: 020 6968447
fax: 020 6968159

info@slagerijmeester.nl
www.slagerijmeester.nl

Disclaimer

Algemene Voorwaarden

COPYRIGHT
© 2016: Slagerij Meester

WEBSITE:
Valan-Creations