KLIK HIER OM DIRECT TE BESTELLEN
  • Altijd verse producten
  • Afhalen en bezorgen
  • Streek producten
Winkelwagen (0,00)

Over Slagerij Meester

Vanaf 1923 tot en met vandaag zijn ambacht en klantvriendelijkheid de twee belangrijkste basisprincipes. Slagerij Meester is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1923, er is veel kennis en ervaring in huis over het slagersvak.

Wat is de essentie van slagerij Meester?

  • Vers, vers en vers.
  • Eigen worstmakerij, veel producten ambachtelijk gemaakt.
  • Ambachtelijke producten vers snijden en beleggen op vers afgebakken broodjes.
  • Familie bedrijf met personeel dat al lang bij ons werkt.
  • De klant wordt herkend, we geven service en zijn zeer vriendelijk.
  • We weten waar onze waren (vlees/kip/kaas) vandaan komen.

Geschiedenis van slagerij Meester

Chasséstraat 1923-1960

De basis voor het huidige succes van de voorheen zo genoemde ‘vleeschhouwerij en varkensslachterij’ Meester vond zijn oorsprong in de Amsterdamse Chassestraat 58, in 1923, later werd dit nummer 81 in dezelfde straat tegenover de kerk. Bernhard en Marie Meester Vormden daar de stevige pijlers, waarop later Joop en Els Meester een stevige fundering hebben neer gezet.

Abraham Staalmanplein 1960-1988

Toen Meester zich vestigde in Slotervaart was de wijk volop in ontwikkeling. Samen met Buitenveldert was het een van de eerste Amsterdamse tuinsteden. Ruimte en veel groen. Jonge mensen, vaak met kinderen, kwamen er wonen. In Slotervaart werd begonnen met kant en klaar maaltijden, toen der tijd sloeg dit al aan.

De Amsterdamse poort 1986-nu

Een slagerij met eetsalon. Bernhard Meester de vader van Joop liep hier hoofdschuddend rond toen zijn zoon hem de slagerij liet zien: ‘’Je bent slager, die verkopen geen koffie”
Later is gebleken hoe vooruitstrevend de visie van Joop Meester is geweest.
De eetsalon is een idee overgenomen uit Duitsland en de eerste van zijn soort in Nederland. Tegenwoordig is een slagerij zonder broodjescorner ondenkbaar.

De zaak heeft een eigen worstmakerij en is tot op de dag van vandaag heel ambachtelijk. De producten worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt en ook de receptuur is in de loop der generaties niet of nauwelijks veranderd. We maken zelf nagenoeg alle worstsoorten, koken en roken veel van de hammen in de keuken of in de worstmakerij.
Vlees dat daarvoor gebruikt wordt is diervriendelijk en natuurlijk bereid zonder kleur- en smaakstoffen. Smaak wordt gelukkig weer steeds belangrijker, en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Kant en klare maaltijden maken we ook allemaal zelf. Vers, vers en nog eens vers, dat is waar het om gaat.

Slagerij & Eetsalon Meester
Amsterdamse Poort 87
1102 DA Amsterdam Zuid-Oost
tel: 020 6968447
fax: 020 6968159

info@slagerijmeester.nl
www.slagerijmeester.nl

Algemene Voorwaarden

COPYRIGHT
© 2018: Slagerij Meester

WEBSITE:
Valan-Creations